Menüü

SKU: w6194

2.11 oz Tugev Kala, Krevetid Atraktant Kinnitusseadmete Kalapüügi Lõhn Vurr Maitse Õli Lõhnu kalasöödaks Meelitada Atraktant Looduslike Kalad

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €2.96

Tavahind: €4.22

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Kirjeldus:

Teha ohutu puuvilja ekstrakte, aminohappeid ja keeruline mikroelemendid ja mille eesmärk on suurendada kaebuse sööt, kott pulgad,s ja meetod segab.Lihtsalt lisada otse pudelist, et sööt oma valik.

See suurendab nälga ning kala ja saab hõlpsasti oma sööt.Saate lisada veidi oma sööt sõltuvalt tegelikust olukorrast, näiteks temperatuur, asukoht, kala suurus, jne.

Sega hästi enne kasutamist kuni soovitud toime.

Omadused:

Koostis: Aminohapped, Kala Atraktandid

Kaal: Boutique 50ml/2.11 oz

Kohaldatava kala liik: roheline, karpkala, karpkala, valgeamuur, kõigesööjad mageveekalad

Kohaldatav juhtudel: must auk, loodusest, kalapüük, veehoidla, järve

Kasutage Võimalust:

1. See toode on otseselt veega lahjendatud ja segatud sööt.

2. Vala 3-4 ml sööda kohta 100 grammi sööt.Otse kastmine paar tilka pellet sööt võib parandada kala määr.

Märkus:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, pilte osa tooteid võib olla väike värvi erinevus, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1*sööt, söödalisand

Vaata rohkem toote detailid

1.Looduslik Aroom: Kala atraktant on tehtud ohutu puuviljade ekstrakte, aminohappeid ja keeruline mikroelemente ning on mõeldud, et suurendada kaebuse sööt, kott pulgad,s ja meetod segud.

2.Suur Atraktsioon: Meie lõhn kala atraktant on täiuslik lisaks oma sööt ja konks kogumine.See lõhnav sööt aitab teil meelitada suured koolid kala.

3.Tõhus Kalapüük: Kalapüük sööt atraktant võib saavutada tõhus kalapüük, eelkõige juhul, kui iga päev pead sööma kala, saate kiiresti kala püüda lühikese aja jooksul.

4.Tugev Kohaldatavus: Kala sööt lõhn sobib erinevate mageveekogudes, nagu mahutid, järved, jõed, must pits, jne.Saate seda kasutada ka konkurentsivõimeline kalapüük, väga sobiv sööt ja maitsetugevdaja algajatele.

5.Kalapüügi Kingitused: kala meelitada atraktant on suur kalapüük kingitus neile, kes armastavad kala.Kas plussid, harrastuskaluritele, või algajatele, see on kõik.

.


.

Tehnilised Andmed

Positsioon Juhtimise Valdkonnas
Kategooria Teraline
Päritolu Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted