Menüü

SKU: w58860

Uus Rätik Konks Vannitoa Seina Konks, 6 Pack Nr Punch Must Konks Raskeveokite Wall Mount, Magamistuba, Köök

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €13.39

Tavahind: €17.85

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

1.[High Quality]rätik konks on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, mis on veekindel ja roostevaba, tugev ja vastupidav.Matt viimistlus on sile, värvi pidav ja on teravad servad, mis ei nullist oma riideid või midagi.

2.[High kandevõime]Ideaalne rippuvad rätikud, hommikumantlid, vann käterätid, mantlid, kotid, mütsid, vihmavarjud jne.Topelt konks disain võib riputada esemed üles ja alla, et suurendada ruumi.

3.[Easy installation]Nr puurimise paigaldamise meetod ei kahjusta seina

4.[Lihtne Stiil]Must matt pind ja lihtne mantel konks read täiesti tõlgendada kaasaegne minimalistlik stiil, ideaalne vannituba, magamistuba, köök, elutuba, kontor, hotell, jne.

5.[Kohaldatav Seinad]konks sobib seinte, nagu plaadid, klaas, marmor, metall, roostevaba, terase ja puidu.Ärge kasutage kohta levy, värvitud seina, tapeet -, tsemendi-seina -, kipsplaat-ja muud pinnad, muidu on see lihtsalt kukkuda ja kahjustada seina.

Värv:must

Materjal:alumiinium

Suurus:7cm

Pakendi Sisu:

6 * Rätik Konks

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

.


.

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted