Menüü

SKU: w49716

Meik Kosmeetika Kott Korraldaja niiskuskindel Kosmeetika Kott Korraldaja Kosmeetika Kott, Meik Puhul Harjad Pudelid Paletti

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €7.85

Tavahind: €12.46

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Kirjeldus:

Selle reisi meik kott on just õige suurusega, et hoida kõiki oma reisi tarvikud või ühiselamus essentials korraldatud.Vastupidav, praktiline, lihtne puhastada ja stiilne, mille veekindel väline materjal, et hoida oma pagasi kuiv.

See kosmeetika kott on ideaalne kingitus naisele või kolledži tüdruk, et salvestada kõik oma kosmeetika ja nahahooldus tooteid.

Kirjeldus:

Nimi: Reisi-Kosmeetika Kott

Materjal: PU + Nahast

Suurus: umbes 23.5*10.5*11cm/9.25x4.13x4.33inch

Pakkeleht:

1 x Travel Kosmeetika Kott

Märkus:

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada erinevat värvi kui reaalses elus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Hea Materjal】, mis on Valmistatud PU nahast riie, reisi-makeup bag kott on veekindel ja kergesti puhastatav, takistades siseturu toodete märgumise.

2.【Korraldada Oma Punkte】Selle reisi meik kott on just õige suurusega, et hoida kõiki oma reisi tarvikud.See annab suurema paindlikkuse salvestada suurema ja laiema travel essentials nagu täismõõdus nahahooldus ja meik tooted.

3.【Naiste reisikott】reisi kosmeetika kott on praktiline ja stiilne.Stiilne reisikott, mis mahutab kõik oma lemmik travel-suurus tualett-tarbed, kosmeetika -, reisi-essentials, rand tarvikud ja rohkem.

4.【Peen Viimistletud】tõmblukk ning meik reisikott avamine disain on mõistlik.See suur meik kott on kupeed ja võre sirkel, mis võimaldab teil kiiresti leida oma ilu essentials.

5.【Läbimõeldud Kingitus Ideid】See kosmeetika kott on ideaalne kingitus naisele või kolledži tüdruk, et salvestada kõik oma kosmeetika ja nahahooldus tooteid, stiilne disain iga kord: lõpetamist, sünnipäev, emadepäev, pulmad, pruutneitsi komplekt, Jõulud, uusaasta.

.


.

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Muud

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted