Menüü

SKU: w477219

ALATES 2004. aastast Tina Märk Jorgensen Fotograafia Foto Pilte Mudel Ostukorvi Pesu Pesemine Pesumaja 20x30 cm Suur Metallist Seina Kaunistamiseks

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €5.35

Tavahind: €9.39

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Otsin kaunistamiseks või individualiseeritud esitada?Sirvida sadu erinevaid nostalgiline ja kaasaegse teemad.Ravida ennast või oma sõpru dekoratiivne meeldetuletus vanu ja häid aegu ja saada tõeline pilgupüüdja oma kodus.

Meil on alati sobiv motiv poest, kas see on teie elutuba, köök, vannituba, garaaž või töökoha.Meie kõrge kvaliteediga tin-plaat märgid on trükitud särav resolutsioon - "made in germany".

Kui motiv on puudu või teil on on eritellimusel - e.g.pilti oma kallimale - anname glady tootmise eksklusiivne märk teie pilt või graafiline.Sama hinnaga nagu "standard-motiv', muidugi.Täiendavat informatsiooni, saatke meile e-posti aadressil: [email protected].

Mõõt: 20 x 30 cm (8 x 12 tolli)

.


Sildid: sektsiooni pesu kotti, õhuke pesu korvi, jall pesu kotti, kandsin pesu kotti, pesu kotti pool, kahepoolne pesu kotti, roosa pesu kotti, wodden pesu kotti, drenaaž pesu kotti, dryfit pesu kotti .

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Retro ja Nostalgiline/Vana Mööbel
Materjal Metallist
Kuju Ristkülik

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted