Menüü

SKU: w4564

Vagiina Imemise Vibraatorid Naistele Naiste Masturbators G Spot Kliitori Stimulaator Sugu Mänguasjad, 2 In 1 Sex Mänguasjad Naine Paaridele

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €22.17

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

2-in-1 multifunktsionaalne - emane kliitori imemiseks vibraator koos 7 erootiline äraveo režiimid ja 10 ekstra vibratsiooni režiimi.Oma aruka keele funktsioon suurendab teie tunne rõõmu ja lisavad intensiivsust orgasmi.

eksklusiivne vaakum tehnoloogiat - 7 erinevat imemiseks režiimid on loodud selleks, et stimuleerida oma clit, et jõuda orgasmi tipp ja matkivad käsi nagu stimulatsiooni, samas kaasates kogu häbeme läbi oma lainelise kujuga.

10 võimsus vibratsiooni režiimi - oma keel kujuline saba vibratsiooni - mänguasi on võimalik stimuleerida oma niplite ja clit, tugev tunne ja kiiremini orgasmi.

ultra soft touch - valmistatud pehme ja nahasõbralik, 100% veekindel, meditsiinilise silikooniga materjali, vibraator toob kogu keha orgasmi vann või dušš ning.

usb rechargeble - kasutab laadimine USB kaabliga ja kauakestev laetav liitium-ioon aku, lihtne ühendus DC port.Quick & easy tasuta, kiire juurdepääsu ja lihtne kasutus.

.


Sildid: voolik, silikoon 2 1 4, toy story 2 mänguasjad, mänguasi jurassic park 2 1, 2 1 naised seksikas huulepulk, beebi mänguasi 2 3 aasta, 2 1 ümberkujundamise mänguasi vaadata, särk ranma 1 2 mehed, vagiina tuss anal seksi mänguasi, päris silikoon, auto mänguasi sakli 1 63, baby jalutuskäru 2 1 pruun .

Tehnilised Andmed

Materjal Silikoon
Toote Tüüp Vibraatorid
Seksuaalse Alatooniga No
Suurus good gift
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Sex Mänguasjad
Rõve Pilt No

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted