Menüü

SKU: w42690

XZJJA 1TK Multi-Function Metallist Uks Tagasi S Konks Riietus, Müts, Rätik Riputada Ladustamise Omanik Kodus Vannituba Köök tühi-tähi Korraldajad

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €2.12

Tavahind: €2.25

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

XZJJA 1TK Multi-Function Metallist Uks Tagasi S Konks Riietus, Müts, Rätik Riputada Ladustamise Omanik Kodus Vannituba Köök tühi-tähi Korraldajad MÄRKUS 1.Suurus käsitsi meas urement, seal võib olla 0 kuni 1 cm viga, kuulub normaalse nähtusega. 2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Kui teil on mingeid probleeme võtke meiega palun ühendust enne avatud vaidluse või anda negatiivset tagasisidet,me püüame oma parima, et sind aidata,aitäh!

Nimi: Multi-Funktsioon Metallist Uks Tagasi S Konks

Materjal: Raud

Suurus: 13.5*4*6.5 cm

Värv: Roosa .Sinine,Valge

Funktsioon: Kodus Hea Abimees , Tugev Ja Vastupidav,Multifunktsionaalne Ladustamine 1. WORLDWIDE SHIPPING . (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Normall me laeva välja 2 päeva pärast maksmist.Kui mõni toode on läbimüüdud,see võib lükata edasi.kuid ärge muretsege, me ütleme teile, kui see on otsas Kohe. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Palun kontrollige aadressi, mis teile on jäänud,Me peame kogu aadress. 4. Fedex,UPS,DHL,Aramex,Hiina Posti Tähitud lennuposti,e-pakettaknad,EMS,E-ems.jne on kõik aktsepteeritavad.kui soovite laeva Fedex,UPS,DHL,Aramex ,EMS,E-ems ,Palun võtke meiega ühendust,pakume teile hea hinnaga. 5. Tavaliselt toimeta ajal, Hiina Posti Tähitud lennuposti on umbes 30 päeva(oodata brzail).Mõnikord toimeta aeg võib olla pikem,kuid ärge muretsege ,saate alati olla kaitstud,siis ei ole kahju raha. 6. Kui te ei ole saanud oma vedu 40 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega Kohe.

.


.

Tehnilised Andmed

Kasuta 2 kotid, Võtmed, vidin
Kasutada 4 Avaleht/Köök/Vannituba
Brändi Nimi XZJJA
Värv Roosa .Sinine, Valge
Kasutada 3 Riided müts konks
Suurus 13.5*4*6.5cm
Kasutage 5 Tühi-tähi
Materjal Raud
Kasutada 1 Vidinaid Korraldaja
Kaal About 50g

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted