Menüü

SKU: w410959

Auto Istme Kaitsja, 2TK Istme Protector Kaitseb Lapse Istmed (Padding) Ja Mitte-Libisemine Toetus võrktaskud Beebi, Lemmikloom

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €31.51

Tavahind: €45.02

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

[Kaitsta Oma Auto Istme]: Auto iste kaitsja võib kaitseb nahast ja kangast kangast auto istmed lekkinud, scuffs, süvendid, löökide ja kriimustuste eest.Taskud põhjas on täiuslik ladustamiseks oma lapse mänguasju, raamatuid ja maiustusi.

[Lihtne Puhastada]: See auto istmekate on Premium kvaliteetne 600D Oxford kangast, hea välimus ja super pikk eluiga.Ei ole vaja kulutada palju aega puhastamine toimib.Saate pühkige maha voolanud ja mustus niiske lapiga.Tagab pikema kasutuse elu, Masin Pesta Ei ole Soovitatav.

[Multifunktsionaalne Protector]: sobib eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, koerad ja kassid, kui pet-istme kate,koer, auto matt,kass istmekate.Ükskõik, tagaistmed,tagaistme või esiistmel auto, see sobib hästi ja on mugav pere reisi, päeval reisi.See on vanemate Lemmik.

[Reguleeritav Ohutuse Rihmad] : auto iste matt on reguleeritav ohutuse rihmad, mis seob kaas kindlalt peatugi.Kindlalt kinnita neile, et saavutada täiuslik sobib.Unusta istme kaitsjad libisemine iste, tõstad all oma jalad ning põhjustades ebamugavust.See auto istmekate on anti slip dots täiendav haarduvus.Ideaalne neile, kes reisivad koos lastega, oma kogu pere, lapsed või soolo!

Värv: must

Materjal: oxford riie

Pakendi Sisu:

2 * Auto Iste Protector

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

.


.

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Täidis Puuvill

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted