Menüü

SKU: w2483

TFL 1/10 RC Auto tarvikud AXIAL Wraith Rock Crawler Slivery Ðassii Seos Rod Osa TH01910-SMT6

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €19.27

Tavahind: €25.68

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

※Kirjeldus: Tootja: TFL Kirje nimetus: TFL RC Autod AXIAL Wraith Rock Crawler Ðassii Seos Rod Komplekti Osad Uuendatud Materjal: Alumiinium Sulamist Tehnoloogia: CNC, Anodicoxidation Sobib: 1/10 Axial Wraith ※punkt hõlmab: Ainult 1 Paar Šassii Seos Rod ※Shipping Poliitika:

1, Me laeva USA, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Enamik ELI Riike.Kui teil on teises riigis, siis palun võtke minuga shipping details enne ostu.

2, Ostjaid, Iisraeli, Brasiilia ja Lõuna-Ameerika, Lähis-Ida palun võtke ühendust müüja, laevandus, coz võib-olla mõnikord me ei saa laeva oma riiki coz laevanduse piirang.

3, Kohaletoimetamine võtab 6-18 tööpäeva jooksul.

※Tagastamine:

Me ainult soovida, et tegeleda tõsiste ostja.

Kui teie kirje sain mingi probleem, võtke palun ühendust minuga, me aitame lahendada ja meil on väga tuttav selle toote kohta.

Palun ärge kergesti avada tagastamise taotluse eBay kui sa leiad probleemi, mis viib arvesse halb müüja jõudlust, aitame lõpus.

※RAHVUSVAHELISE OSTJAD, PALUN PANGE TÄHELE

Import Maksud ja Tasud, mis ei kuulu toote hind või laevaliini kulud, Need kulud on ostja vastutusel.Kuid me saame aidata seda vältida, võtke palun ühendust.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutusele, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud tuleb enne osta või biding.

.


Sildid: rc originaal tfl zonda, remo hobi f5226 ratas, tfl ilu vesi, rc auto 1 14 šassii, led light 24 paat inndors, hobi hüdraulilised tööriistad, ratast toyota racing, rc truck scx10, camiset fox racing, tfl rc-joa .

Tehnilised Andmed

Soovitan Vanus 12+y, 14+y
Päritolu Mandri-Hiina
Vahend Tarvikud Assamblee Kategooria
Kasutamine Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
Materjal Komposiitmaterjali

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted