Menüü

SKU: w215941

1tk Õhupalli Nööri -, Köie-Foolium Õhupalli Laser Valge Roosa Kuld Lindi Rull Vibud, Käsitöö, Kingitused Pool Pulm Teenetemärgi

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €2.07

Tavahind: €2.95

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Bullet Punkte:

1、pühademeeleolu: See holograafiline glitter Kingitus Lindi Rull on ilus ja lihtne curl, väga särav ja läikiv.See on hea dekoratiivsed tarvik lisada pühademeeleolu.

2、Mida Te Saada: Te saate 1 rulli meie õrn Õhupalli Dekoratiivne Pael, pikkus 10m, laius on 5mm.Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu erinevaid mõõte.

3、Sobib Erinevate Ocns: Extra-pikk lint, rullid saab kasutada kingituste pakkimine, šampanja, lillekimpude ja õhupalli kaunistamiseks.Ideaalne tähistame Jõulud, sünnipäev, pulmad, lõpetamise tseremoonia, baby shower, poissmeestepidu ja nii edasi.

4、PVC Materjal: See Curling Lint on valmistatud vastupidavast PVC, klassikaline värvid hulka sinine, valge, kuldne, punane, lilla, roheline.Vastupidav ja purunematu, võid kergesti lõigata kääridega.

5、Rahulolu Garanteeritud: Kui teil on küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust aega.Meie klienditeenindus on pühendatud kõikidele küsimustele toote kohta ja pärast-müüki teenust.Too Teile mugavamaks ja intiimne shopping kogemus.

Kirjeldus :

See curling lint on valmistatud hea kvaliteediga PVC materjal, lihtne curl, ja ei riku.Särav ja eriline sätendab disain võib suurendada rõõmsa atmosfääri poole.

Kirjeldus :

Toote Nimetus: Dekoratiivne Pael

Materjal: PVC

Curling Suurus: umbes 10x5cm/3.93*1.96 aastal

Paela Suurus: umbes 5mm*10m

Kaal: 50g

Pakkeleht : 1 * Dekoratiivne Pael

.


.

Tehnilised Andmed

Materjal PVC
Mudeli Number Õhupalli lint
Päritolu Mandri-Hiina
Nimi Laseri Ribbon
Suurus 10M*5MM

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted