Menüü

SKU: w199162

Roosa Kreem Magada Beauty Professional Ballet Tutu Rahvusvahelise Ballerina Kostüüm Konkurentsi Pannkook Taldrikule Tutu Naiste JN9216

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €260.92

Tavahind: €299.90

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

299 / töö /palju 1 300 / töö /palju 1 338 / töö /palju 1 368 / töö /palju 1 380 / töö /1 partii

Siiralt värvata agent edasimüüjatel kõik riigid,saame pakkuda teile rohkem konkurentsivõimelise hinnaga.

Materjal: Elastsust kangast ja polüester keha.Seelikud: 10 kihti tüll.

Roll: Uinuv Kaunitar,La esmeralda,Sugar plum fairy,White swan lake,Don Quijote,Coppelia,Pähklipureja,Gamzatti,Raymonda,La Corsaire Fairy Doll.

Kõik professionaalsed ballett kostüümid on valmistatud tellida.Kui kõik suurused tingimusel ei sobi,siis palun valida"custom made",ja jätke meile sõnum selle kohta, Rind ,Talje, Puusad, Selja pikkus ja Kõrgus sentimeetrites.

♣♣ Sõbralik meeldetuletus ♣♣:

Kõik ballett kostüüm on valmistatud tellida ja tsükkel on 15 päeva.Kui vaja kiiresti, palun võtke ühendust klienditeenindusega.Ja me soovitame teil valida DHL edastamise meetod, mis võtab umbes 3-7 päeva.EMS logistika transport aega 7-15 päeva.Aeg, mis on vajalik teiste logistika-transport meetodid on umbes 20-60 päeva;saate valida transpordiviisi vastavalt oma vajadustele.Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust.Me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.

Palun andke meile võimaluse lahendada mingi probleem.Me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on ja püüan oma parima, et lahendada probleeme.

Muutmata TUTU kaunistused, värv keha ja tüll võib olla muutlik.Tere tulemast võtke meiega rohkem värve !

Suurustabelit

Masurements CM .

Msurements aastal Tolline .

Mõõtmise Meetod

Tagasiside, Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh!

38 / töö /palju 1 380 / töö /palju 1 350 / töö /palju 1 350 / töö /palju 1 335 / töö /1 partii

.


Sildid: lopsakas ballet tutu, riided 8 tutu roosa, peokleidid baleriin, baleriin kostüümid, rüü uinuv kaunitar, hupparit pannkook roosa, aafrika sifonki seelik, naiste kleit nelipühade tutu, pikk ballet tutu, heegelda tutu kleit komplekt .

Tehnilised Andmed

Mudeli Number JN9216
Päritolu Mandri-Hiina
Suurus Child
Materjal Stretch & Spandex, nailon, Polüester
Sugu NAISED
Brändi Nimi Akeylia
Tants Tüüp Ballett
Värv Roosa

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted