Menüü

SKU: w142121

2021 Lace Mermaid Beach Kõige Populaarsem Ainulaadne Pulm Kleidid Boho Bohemian Naised Pruudi Formaalne Pool, Hommikumantlid vestidos de novia

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €162.97

Tavahind: €203.71

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Miks valida meid?

♥iLoves on professionaalne riided tootja, meil on oma Muster Tegijad, Õmblemine Meistrid, kes on rohkem kui kümme aastat kogemusi.Meil on professionaalne pulm kleit tootja,me ei lase sul alla. ♥Oleme traditsiooniliste B2C tehase, me tavaliselt custom teha riided klientide, nii et meil on kvaliteedi kindlustus algusest tarneahela ja madala hinnaga ära. ♥ Kui oled kaupmees, ja sa pead proovi, lihtsalt võtke meiega ühendust, me läbi mis tahes riideid proovides üks arvuti või rohkem üle kogu maailma.Lihtsalt kirjuta meile teha oma disaini teoks.

Näita Toote

Suurustabelit

Umbes Custom Made

♥Meie suurus joonis on rahvusvaheline suurustabelit, ja meie kleidid on käivitada tõsi suurustabelit, kuid me ei suutnud veenduge, suurustabelit, kas on sama, mis teie lolcal suurustabelit, nii et palun cnfirm oma keha iga osa suurus valida paremini sobivad sulle.Kui soovite, et kohandatud suurus kleit, soovitame leida professionaalne kohaliku kohandada, et saada täpseid mõõtmisi.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud professionaalne kohaliku õmbleja. ♥Jaoks kohandatud suurus, me peame lõpuni järgmiselt: Rind______ cm/inch Talje______cm/inch Hip -:_______cm/inch Kõrgus:_______cm/inch Kingad kõrgus:_______cm/inch Tagumik:_______cm/tolli kohta(merineitsi kleit ) Õlg õla :_______cm/inch Õla, et rind :_______cm/inch(mõõdetuna keskmise õla, et tiss) Õla, et hem :_______cm/inch( meede esiosast keha ja viimase nibu otsa kleit) Kui kleit on varrukad, meil on vaja rohkem: Käeauk:_______cm/inch(lõpuks käe,ringi ümber ülemise õla)) Armlength:_______cm/inch(ülevalt õla, et kui sulle meeldib) Biitseps:_______cm/inch

Värvikaardi

Värvi tülli

Värv satiin

Umbes Värvi Ja Suuruse

♥.Kõik foto on tehtud professionaalse kaameramees,Värv võib varieeruda erinevate CRT-ja LCD-ekraanid.me ei saa tagada, et värv meie tooted on täpselt sama nagu piltidel näete. ♥.Kirjed mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm-3cm erinev.graafikuid üksnes võrdluseks.

Tagastama & Toetuse

♥.Palun võtke meiega ühendust 3 päeva (72 tundi) alates vastuvõttu oma punkte, palun riigi probleem vastuvõetud kaupade ja tagastamise põhjuse. ♥.Tagastatud kaupade, tuleb selle algne seisukorras koos mingeid märke kulumisest või lõhnu. ♥.Tagastamise postikulud on ostja responsiablity.See on ostja responsiablity maksma laevandus tasu saadan tagasi ja vahetust. ♥.Lihtsalt kvaliteedi probleeme või suurused viga,võtame tagasi ja täies ulatuses tagasi teile.Pls ärge muretsege.

Laevandus

♥.transpordi maksumus:Klõpsake nupul"Laevandus ja maksmine"sakk toote andmed lehele,näed kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed. ♥.Aeg transiidi:Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid. ♥.Toote Töötlemise Aeg:töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist, inventuuri.Enamasti,töötlemise aega saab 20-25 tööpäeva jooksul.

Tagasiside

♥♥♥♥♥Teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Tänu teie toetuse eest!

.


Sildid: unikaalne pikk pulm kleit, itaalia pulm kleit, unikaalne beach pulmad kleidid, unikaalne kleidid pool, unikaalne kleit riie, pulm kleit lihtsustatud, unikaalne klassikaline pulm kleit, unikaalne pulm kleit värvid, unikaalne sifonki pulmakleit, säilitamine pulm kleit .

Tehnilised Andmed

Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Moe Element Vintage
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Teenetemärgi Appliques, Tikandid, Pits
Pulm Kleit Riie Pits
Päritolu Mandri-Hiina
Rasedad Naised No
Piht Looduslikud Tegurid
Siluett Rand
Varruka Stiil Maha Õlg
Mudeli Number WYWEDDING57
Kaelus Kullake
Tagasi Disain tõmblukk
Rong Sweep/ Harja Rongi
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
Tegelik Pildid No
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Brändi Nimi iLoveWedding

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted