Menüü

SKU: w136095

Beach pulmakleitidest Maha Õla Pikk Laterna Varruka-Line Tõeline Fotod Tülli Pruudi Hommikumantlid Pühkima Rongi Rüü De Mariée YEEH

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €106.55

Tavahind: €177.59

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

1. Transpordi maksumus: Klõpsake nupul"Laevandus ja maksmine"sakk toote andmed lehele, ja sa näed, kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

4. Tolli Teenustasu: enamikul ajal, ostja ei pea tasuma tolli.Kuid mõnikord mõnes riigis, tolliametnik võib olla range.me dont aru tasutud tasu, Palun kontrollige see välja tollipoliitika juures oma koht.Kui sa pead maksma tolli teenustasu, see on sinu kohustus oma riigi, ostja tuleks mõista seda olukorda.

(1)Return

Palun võtke meiega ühendust 48 tunni jooksul pärast punkt.Tagastatav kaup peab olema heas seisukorras.Näiteks kleidid, pead ka maksma 30% kokku summa, et võimalikult täiendab tasu.See on vajalik, et kauba või kleidid peaks olema meile tagasi 14 päeva jooksul pärast tagastamise taotlus on vastu võetud.Tagastamise postikulud on ostja vastutusel.

(2)Börsil

Vahetused on lubatud ainult esemed, mis on rikkis, valesti saadetud või kahjustatud saamisel.Kõik esemed, mis on võimalik ainult vahetada samaväärse hinnaga asendamine, arvestage, et et me ei väljasta asendused alles pärast oma tulu on saadud.

(3)Korra Tagasi Ja Saada Toetust

Otsekohe ühendust meie klienditeenindusega.Küsimused sa mainisid, me vajame sind esitama tõendeid.Me anname teile tagasi e-posti aadress.

Pärast tagastatud kauba teie poolt on saanud, tagastame teile 3 kuni 7 tööpäeva PayPal.Kiirustada, et tasu ja laevaliini kulud, mida makstakse enne ei kuulu tagastamisele.

.


Sildid: Pulmad Kleidid .

Tehnilised Andmed

Tagasi Disain tõmblukk
Rong Sweep/ Harja Rongi
Stiil Lihtne
Moe Element Õie Printida
Varruka Stiil Maha Õlg
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Pulm Kleit Riie Pits
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Siluett ON-LINE
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
Brändi Nimi Tixlear
Teenetemärgi Appliques
Kaelus Kullake
CN Jiangsu
Rasedad Naised Jah
Päritolu Hiina
Tegelik Pildid No
Piht Looduslikud Tegurid
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Mudeli Number 11281631

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted