Menüü

SKU: w131900

Mees Eesnäärme Massaaž Kinni Pistikust Vibraator Kahekordne Šokk Lükata Ejakulatsiooni Sugu Mänguasjad Silikageel

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €16.34

Tavahind: €54.47

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

1. Eesnäärme massager mitte ainult vähendab riski erinevatesse haigustesse, alates prostatiit, et eesnäärme vähk, vaid ka parandab erektsiooni-funktsiooni ja sperma ringlusse, jne.

2. Võimsa Vibratsiooniga Mootor: Anal Stimulaator on varustatud mootori otsa, mis pakub suunatud rõõm oma protsent on võrratu viis!

3. Multi-vibratsiooni tase: vibratsiooni docking pistik on 10 juhtivad massaaž režiimid, imiteeriv sõrme liikumise ja toob enneolematu tugev orgasmi!Lihtsalt reguleerida intensiivsust, et see sobiks teie vajadustele.

4.USB-kiire laadimine: USB kaudu laadimine, lihtne kasutada, keskkonnasõbralik taasesitus, anduma oma soove igal ajal, kõikjal.

Värv: Must

Materjal: Silikoon

Pakendi Sisu:

1 x Eesnäärme Massaaž Stick

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

.


.

Tehnilised Andmed

Mitu Tükki Üks Ühik
Mudeli Number Eesnäärme massaaž stick
Seksuaalse Alatooniga No
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise ce
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Silikoon
Rõve Pilt No

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted