Menüü

SKU: w125901

1tk 10g Fast Helendab Pimedas Huuled Roosad Huuled Pleegitamine huulepalsam Kõrvaldada Ebaühtlane Pimeduse Tume Huuled Ravi Sisuliselt Hõõruge Palsam

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €3.83

Tavahind: €4.30

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Vahemaa on pikk, siis on soovitav osta rohkem kui 2 tk, saate säästa laevandus, ja sa ei pea täiendab sageli

Märkus: Tänu hiljutisele range tollikontroll, soovitatav on valida:kas kiiresti läbima kontrolli, Saada oma kodu kiiresti,

"Cainiao Standard Eriline Kaup" ,

"Cainiao Saver Laevanduse Eriline Kaup",

"Cainiao Standard - SG Air",

"TOPYOU"

Kui soovid meie poest, palun lisage meie poest oma lemmik pood, kliki "Follow", võite saada meie uute toodete ja sooduskampaaniate teavet õigel ajal, ja saada rohkem allahindlused!Kui teil on vaja tooteid, olete oodatud ühendust meie klienditeenindusega pilte.

Kirjeldus:

100% täiesti Uus ja Kõrge kvaliteedi klassi.

Toidab ja remont kahjustatud huule naha, toob tagasi kadunud loomulik värv ja läige, Suurepäraselt sõnastatud eemaldada pigmentatsioon kohta Huuled tingitud välisteguritest, näitavad kiireid tulemusi, parim huule lightener.

See lip scrub aitab pehmendada vananemise huuled, kergesti eemaldada surnud naha kudede tõttu kuivaks ja vett, samal ajal vähendab see igavus huuled ja taastada erksad värvid huuled.

Sisaldab erinevaid taimseid ekstrakte, mis sobib kõigile, tõhusalt parandada huule igavus, tumedad laigud, heledamaks jooned huule, ja niisutab huuli.

Kirjeldus:

Nimi: Huule Kergendada Hõõruge Palsam

Neto-Kaal: 10g

Peamised Koostisosad: Aloe lehe ekstrakt,ananass,hüaluroonhape,ksantaankummi

Efektiivsus: lt tõhusalt exfoliates, valgustab pimedas huuled, kaob nikotiini plekkidest,muudab huuled elastseks ja pehmeks, helendab huule plekke,säilitab imal lihav huuled, tervendab kuiva ja lõhenenud huuli,niisutab ja niisutab huuli, teistpidi päike kahju.

Komplekti Kuulub:

1* Huule Kergendada Hõõruge Palsam

Umbes pakendis:

Me garanteerime, et saata oma tooteid ohutud tingimused.Tooted on pakitud karbis või vahtpolüstürool, ümbrikud, et vältida kahju veo ajal.

Selle toote kohta:

Kui toode ei vasta kirjeldusele või on vigane, on kogu toetust antakse.Kõik tooted on 100% täiesti uus ja hoolikalt kontrollida enne shipping.

Kõik tooted on valmistatud arstiabi kvaliteediga materjale, 100%, ohutu ja kahjutu keha. (See on normaalne, et lõhn natuke selle avamisel esimest korda, kuna toode on suletud mitu kuud, palun pese ja lase kuivada loomulikult.Lõhn kaob varsti.)

Umbes shipping:

Me laev jooksul 1-2 tööpäeva jooksul.Tarneajad erinevad riigiti ja neid mõjutavad tegurid, nagu näiteks ilm ja riigipühad.Kui tellimus pole jooksul laekunud märgitud ajal, palun võtke meiega ühendust.

Mida ma peaksin tegema, kui mul tekib toote probleeme?

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esimene.Kui see ikka ei saa kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega ajal.Palun ärge suvaliselt tõsta vaidlusi.Me usume, et suhtlemine on parem kui argument.

Umbes tööaeg:

Kuna aega vahe, seal on a viivitus side, kuid me vastame hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.palun oota kannatlikult.

Seoses tagasiside:

Me käsitleme meie klientidele kui sõpradele.Me tahame, peate olema õnnelikumad ja vähem vaeva uudised meilt.Teie toetus on meile väga oluline, palun ärge unustage jätta meile 5-tärni tagasisidet saanud shop järgija, saad prioriteet laevandus ja hea müügijärgne teenindus

.


Sildid: Huulepalsam, roosa suitsetamine, nahahooldus tooted naistele, laneige .

Tehnilised Andmed

Tüüp Huulepalsam
Mudeli Number 10076
Mitu Tükki Üks Ühik
NET WT 10g
Kasu Kreem, Toitev, Muud
Suurus Full Size
Kogus 1
Päritolu Mandri-Hiina
GZZZ YGZWBZ
Sertifitseerimine GZZZ
Sertifikaadi Number 2020066365
Koostisosa Erinevad vitamiinid
Riik/Regioon Tootmine Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted