Menüü

SKU: w1224

ASE10 väljas Led Reklaam Ekraani Hind Shenzhen Tootja FULL Värv

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €289.72

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Supply Võime

Pakkumise Ability1000 ruutmeeter/ruutmeetrit Kuus

Pakend & Kättetoimetamine

Pakendi DetailsSteel Lennata Juhul, või Puidust Puhul vastavalt kogus

välireklaam led

PortShenzhen

Pildi Näide:

Ooteaeg:

Spetsifikatsioon

Toote Kirjeldus

ASE10 Väljas Fikseeritud LED-Ekraan

Kindlasti parim variant välireklaami, see

fikseeritud LED-ekraan

viib mõned omadused, mis muudavad ta väga sobib kasutamiseks väliskeskkonnas.See võib töötada erineva heleduse ja väljas asjaolud.Rent led-ekraan, võimalik kasutada ka etapil, panga -, reklaami -, näitus, jaama, KTV, staadion, lennujaama-ja muud väljas kohtades.

Suur Hall Skaala Parema Pildi

Väljas LED-Ekraan on valmistatud kasutades parima kvaliteediga materjalist, mis on ostetud kõige mainekas müüjad.Lõpliku toodete funktsioon, kõrgeima kvaliteediga ja pakub parimaid tulemusi.Kõrge värskendussagedus ja hall skaala tagab pildi kvaliteet jääb õmblusteta.

Unikaalne Kapis Disain - Lihtne Paigaldada ja Transport

Kabineti ASE10 LED-Ekraan funktsioonid unikaalne vastupidav konstruktsioon, mida on lihtne kanda ja paigaldada.Kerge kapp on lihtne teha ja salvestab transpordikulud.See on kahju, tasuta ning kestab terve elu.

Saada Iga Detail Pildil

Me veedame aega koos iga detail toote, nii et saate nautida iga detail oma turundus pilte.Pixel-perfect pildid on ravida vaadata.See tähendab, et sa ei jäta üksikasjalikult pildi, video või tekst kuvatakse ekraanil.

50% energiasäästu, ohutu ja usaldusväärne

Led ekraan moodul kasutab kõrge kvaliteediga lamp helmed -, täppis -, pakendi, veekindel ja tolmukindel.Kui paigaldatud on väljas alal, kaitse on oluline.Kaitseseadise saab kaitsta seda keskkonna ohud.Samal ajal, see säästab energiat 50% ja tarbib vähem elektrit.

Lai vaatenurk Laiema Jõuda

Ekraani omadusi on lai vaatenurk: 120° horisontaalselt) ja 120° vertikaalne, mis jõuab rohkem vaatajaid.Pildi kvaliteet jääb õmblusteta kõik suund ja vahemaa, esitades kõik vaatajad sama kõrge kvaliteediga tulemusi.See muudab selle sobivaks suur kogumine. -

Range Vananemine Test

Kõik tooted läbivad range vananemine katse.72 tundi vananemine katse on läbi ilma die lamp, päevasõidutulede lamp, värvi erinevus ja mosaiik.Toode on sisse viidud turule ainult juhul, kui see läbib vananemine test, veendudes, parim kvaliteet tagatakse teile.

Parim müügijärgne Teenindus

Kui teie

LED Ekraan

on defected ja on garantiiaeg, pakume teile tasuta tarvikud toode.Kui teil on vaja meiega, me oleme alati teie jaoks olemas.Meie abipersonal on rohkem kui valmis aitama teid iga päringu või muret.Võtke meiega ühendust igal ajal

Kiireim Tarne-ja Parimaid Online-Teenused

Muenled pakub klientidele parimaid online-teenuseid, ja me oleme alati valmis teid aitama, kui vajate meid.Lisaks pöörame suurt tähelepanu ohutusele meie tooteid.Meie firma on poole tunni autosõidu kaugusel lennujaamast ja 1,5 tundi sadamast.Me teeme koostööd juhtivate logistika, ning nad tagavad kiireim ja kindlaim sünnitust oma tooteid.

Rakendused

Ettevõtte Info

MuenLED Co.,Ltd

Shenzhen Hiina on tõeline tehas, kes toodab

LED-tähis

/ Led ekraan / Led stendi kõrge kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind.

Tooted: Alates 1 Ph.9 - P16 / Takso Katuse Reklaam / Rent Kapid / LED veoauto/ läbipaistev ekraan, jne.

Teenus: Meil on tarnija LED-ekraanid, kus on suurepärase kvaliteediga, ja 2-aastane garantii tooteid.Kasutada Epistar kiibid meie tooted, mida müüakse 20+ riigis üle kogu maailma.Keskmine teostamise aeg on lühem kui 15 päeva. 12-aastane kogemus tehniline meeskond, et lahendada probleeme, mis sind igal ajal!

Palun teid, ärge kartke saata meile küsitlused saad kohest tähelepanu.

Ootan sinult.

Kauba tootmis - kaupade tarne - müügieelse ja müügijärgse teeninduse

1. Meil on see eelis, et täielikku valikut LED-ekraan production2: Kaupade tarne alates sise-ja välistingimustes 10, 8 Ph, 6 Ph, 4 Pr, 3 Ph,3 Ph.91, 4 Ph.81, 2 Ph, 2 Ph.5, 1 Ph.976 on piisavalt varude, samal ajal on kõrge kvaliteediga, lase teil osta tundma, kasutamise lihtsus

3. Meil on round-the-clock online klientidele, et aidata kliente ning anda klientidele toodete tulemuslikkuse sissejuhatus, nagu wellasproduct eelis analüüs; Vastavalt tegelikule olukorrale ja kasutamise olukorra, et klient hindamine,choosethe kõige mõistlikum kava

4: samal ajal, saame pakkuda klientidele professionaalset koolitust kasutamise ja hooldamise led display süsteem Ekraan tõrkeotsing

00:00

02:12

Ohutuse garantii eemaldab mured

Standard tootmise protsess on läbinud mitu kvaliteedi testid, ohutuse tagamine

1: Brand tooraine

2: Standardiseeritud tootmisprotsessi

3: Kogu protsessi kvaliteedi kontroll

4: Mitu autentimine

Sertifikaadid

KKK

muen led-ekraan

Rent led-Ekraan

muen led-ekraan Hind

muen led Rent

muen led Madalaim Hind

rent led madalaim hind

.


.

Tehnilised Andmed

Kasutamine Väljas
Pikslit 10mm
Brändi Nimi MUEN LED
Mudeli Number ASE10
Päritolu Mandri-Hiina
Kuvamise Funktsioon Video
Tube Chip Värv Täielik Värvi

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted